هند سفارت خود در کابل را بازگشایی می‌کند بیکدلی: تقویت روابط و ایجاد همبستگی متقابل می‌تواند به حل‌وفصل مسائل آبی میان ایران و افغانستان کمک کند ذبیح‌الله مجاهد: در جریان درگیری با پاکستان نمایندگانی از آمریکا با ما تماس گرفتند آغاز دیوارکشی محدوده منطقه آزاد دوغارون در نقطه صفر مرزی با افغانستان مشهد، گذرگاهی به‌سود اقتصاد ایران و توسعه ثبات اقتصادی در افغانستان سفر رهبر ترکمنستان به افغانستان برای بازدید از پروژه تاپی + فیلم قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) فهرست بازیکنان دعوت شده به تیم ملی فوتسال افغانستان اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) انفجار در مسجدی در ولایت پروان افغانستان ۹ نفر زخمی برجای گذاشت قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت بازی‌های تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان در مسابقات آسیایی بحرین اینفوگرافی | همه چیز درباره پایگاه هوایی بگرام در افغانستان طالبان: در صورت حمله دوباره پاکستان، پاسخ متقابل خواهیم داد قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) فرماندار تایباد از افزایش آمار خروج مهاجران افغانستانی خودمعرف از مرز دوغارون در مهرماه خبر داد تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان بعد از اردوی تهران به بحرین رفت درخواست ۲۰ کشور اروپایی برای اخراج مهاجران «بدون مدرک» افغانستان از این کشور‌ها سخنگوی طالبان: توافق با پاکستان شامل آتش‌بس کامل میان ۲ کشور است تهران از آتش‌بس میان طالبان و پاکستان استقبال کرد | حل اختلافات از طریق گفت‌و‌گو و راه‌حل‌های سیاسی ضروری است توافق آتش‌بس میان پاکستان و طالبان با میانجیگری قطر و ترکیه سرکنسول افغانستان در مشهد: کابل سیاستی متوازن و اقتصادمحور را در پیش گرفته است | امیدواریم توازن تجاری بین دو کشور رعایت شود
سرخط خبرها

حاجی میرزایی: ما دانش‌آموزان اتباع را جدا نکردیم | سازمان‌های بین‌المللی برای تجهیز دانش‌آموزان اتباع کمک کنند

  • کد خبر: ۳۸۰۹۹
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۲
حاجی میرزایی: ما دانش‌آموزان اتباع را جدا نکردیم | سازمان‌های بین‌المللی برای تجهیز دانش‌آموزان اتباع کمک کنند
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ما دانش‌آموزان اتباع را از دانش‌آموزان ایرانی جدا نکردیم خاطرنشان کرد که سازمان‌های بین‌المللی به ما برای تجهیز دانش‌آموزان اتباع به امکاناتی مثل تبلت برای آموزش مجازی کمک کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه هم‌اکنون بیش از ٥٠٠ هزار نفر از اتباع کشور‌های دیگر در مدارس کشور تحصیل می‌کنند گفت: تمایز مهمش در این است که این دانش‌آموزان در کنار بچه‌های ایرانی تحصیل می‌کنند ما دانش‌آموزان اتباع را جدا نکردیم.
 
وی ادامه داد: در برخی مدارس جنوبی تهران تعداد اتباع مدرسه بیشتر از دانش‌آموزان ایرانی بوده است. حتی یکی از مدارسی که خودم سر زدم مدیر مدرسه کار‌های مهمی برای تغذیه رایگان آن‌ها و کمک‌های معیشتی به خانواده آن‌ها می‌کرد. یعنی حضور در مدرسه تنها بستری برای آموزش نیست بلکه دانش‌آموزان اتباع کمک‌هایی هم دریافت می‌کنند.
 
حاجی میرزایی افزود: مدیران مدارس برای این دانش‌آموزان کفش و لباس تهیه می‌کنند و هر روز هم تغذیه می‌دهند. ما بدون هیچ محدودیتی امسال هم آموزش را در اختیار اتباع کشور‌های دیگری که در ایران زندگی می‌کنند قرار می‌دهیم.

کمیساریای بین‌المللی باید از دانش‌آموزان اتباع حمایت کند

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: شاید یکی از گلایه‌های ما این است که کمیساریای بین‌المللی باید از این دانش‌آموزان حمایت کند، برخی از کشور‌ها تعداد کمی از این دانش‌آموزان را تحت پوشش قرار می‌دهند، اما خدمات بهتری هم دریافت می‌کنند ما درخواست‌مان این است که حالا که وارد فضای مجازی شده‌ایم و آموزش‌ها را مجازی ارائه می‌دهیم کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل بیاید و برای همه این دانش‌آموزانی که مربوط به همه کشور‌ها هستند تبلت مناسب تهیه کند ما حتی برای واردات این‌ها هم دچار مشکل هستیم متأسفانه نه تنها تحریم مسائل اقتصادی را در برگرفته بلکه بهداشت، سلامت و آموزش ما را هم تحت تأثیر قرار داده است.
 
وی تصریح کرد: بنابراین ما این آموزش را به اتباع می‌دهیم و در هر شرایطی هم این آموزش ادامه دارد. اما وقتی که آموزش به سمت آموزش‌های غیرحضوری می‌رود و موضوع دسترسی به تبلت مطرح می‌شود محروم‌‎ترین‌ها بیشتر آسیب می‌بینند و اینکه احتمالاً ترک‌تحصیل در این اقشار بیشتر است برای محافظت از تحصیل این دانش‌آموزان درخواست می‌کنم مجموعه سازمان‌های بین‌المللی کمک کنند.
 
منبع: روزنامه ایران، هدی هاشمی، ۱۸ مرداد ۱۳۹۹

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->