طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است
سرخط خبرها

حاجی میرزایی: ما دانش‌آموزان اتباع را جدا نکردیم | سازمان‌های بین‌المللی برای تجهیز دانش‌آموزان اتباع کمک کنند

  • کد خبر: ۳۸۰۹۹
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۲
حاجی میرزایی: ما دانش‌آموزان اتباع را جدا نکردیم | سازمان‌های بین‌المللی برای تجهیز دانش‌آموزان اتباع کمک کنند
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ما دانش‌آموزان اتباع را از دانش‌آموزان ایرانی جدا نکردیم خاطرنشان کرد که سازمان‌های بین‌المللی به ما برای تجهیز دانش‌آموزان اتباع به امکاناتی مثل تبلت برای آموزش مجازی کمک کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه هم‌اکنون بیش از ٥٠٠ هزار نفر از اتباع کشور‌های دیگر در مدارس کشور تحصیل می‌کنند گفت: تمایز مهمش در این است که این دانش‌آموزان در کنار بچه‌های ایرانی تحصیل می‌کنند ما دانش‌آموزان اتباع را جدا نکردیم.
 
وی ادامه داد: در برخی مدارس جنوبی تهران تعداد اتباع مدرسه بیشتر از دانش‌آموزان ایرانی بوده است. حتی یکی از مدارسی که خودم سر زدم مدیر مدرسه کار‌های مهمی برای تغذیه رایگان آن‌ها و کمک‌های معیشتی به خانواده آن‌ها می‌کرد. یعنی حضور در مدرسه تنها بستری برای آموزش نیست بلکه دانش‌آموزان اتباع کمک‌هایی هم دریافت می‌کنند.
 
حاجی میرزایی افزود: مدیران مدارس برای این دانش‌آموزان کفش و لباس تهیه می‌کنند و هر روز هم تغذیه می‌دهند. ما بدون هیچ محدودیتی امسال هم آموزش را در اختیار اتباع کشور‌های دیگری که در ایران زندگی می‌کنند قرار می‌دهیم.

کمیساریای بین‌المللی باید از دانش‌آموزان اتباع حمایت کند

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: شاید یکی از گلایه‌های ما این است که کمیساریای بین‌المللی باید از این دانش‌آموزان حمایت کند، برخی از کشور‌ها تعداد کمی از این دانش‌آموزان را تحت پوشش قرار می‌دهند، اما خدمات بهتری هم دریافت می‌کنند ما درخواست‌مان این است که حالا که وارد فضای مجازی شده‌ایم و آموزش‌ها را مجازی ارائه می‌دهیم کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل بیاید و برای همه این دانش‌آموزانی که مربوط به همه کشور‌ها هستند تبلت مناسب تهیه کند ما حتی برای واردات این‌ها هم دچار مشکل هستیم متأسفانه نه تنها تحریم مسائل اقتصادی را در برگرفته بلکه بهداشت، سلامت و آموزش ما را هم تحت تأثیر قرار داده است.
 
وی تصریح کرد: بنابراین ما این آموزش را به اتباع می‌دهیم و در هر شرایطی هم این آموزش ادامه دارد. اما وقتی که آموزش به سمت آموزش‌های غیرحضوری می‌رود و موضوع دسترسی به تبلت مطرح می‌شود محروم‌‎ترین‌ها بیشتر آسیب می‌بینند و اینکه احتمالاً ترک‌تحصیل در این اقشار بیشتر است برای محافظت از تحصیل این دانش‌آموزان درخواست می‌کنم مجموعه سازمان‌های بین‌المللی کمک کنند.
 
منبع: روزنامه ایران، هدی هاشمی، ۱۸ مرداد ۱۳۹۹

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->